CSERC

Udarbejdelse af større Google Ads-program for non-profit organisationen CERC (Central Sierra Environment Ressource Center).

CSERC er beliggende i Californien, USA og arbejder for at beskytte vandresurser, vilde dyr og naturen i området omkring Yosemite og Central Sierra Nevada.

Sarah was an amazing asset to our organization, and went above and beyond in helping us.
I would be happy to recommend her services.
Thank you Sarah!

Julia Stephens

Martini El-Teknik

Udarbejdelse af et Google Ads-program for lokal elektriker-virksomhed i Stubbekøbing.

Ads-programmet har over tid udviklet sig alt efter hvad der gav relevante henvendelser. Kontinuerligt tilføjes der nye søgeord til programmet og  udvides med nye målretninger. Indeholder pt: Search, bannerannoncering, opkalds-annoncering.

Opsætningen inkluderede også tilkobling af GA og målsporing.

Sarah har håndteret mit Adwords i mere end 2 år. Jeg er meget tilfreds med både resultatet af markedsføringen men også med hvordan hun tydeliggør de månedlige resultater i hendes rapportering. Der er ingen skjult dagsorden hér.
Sarah går op i at skabe resultater og hendes fremgangsmåde er meget systematisk og detalje-fokuseret.
Hun er altid åben omkring det hun laver så man føler sig tryg omkring at der konstant sker en udvikling i ens Adwordskonto.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at bruge Sarah hvis du vil have styr på din Adwords konto – Så længe du ikke er en konkurrerende elektriker 🙂

Martin Martini Christensen, Martini El-Teknik