Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, via cookies, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, du ser fra os. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies kan, kort fortalt, sammenlignes med eventyret om Hans og Grethe.

Hans og Grethe fandt hjem fra heksen ved at følge de krummer de havde tabt.

På samme måde bruges cookies til at måle adfærden på hjemmesiden og min markedsføring. Så jeg kan forbedre begge.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil vores annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der omfatter:

CookieDescriptionDurationType
mailmunch_second_pageviewThis cookie is set by MailMunch which is email collection and email marketing platform. We do not know the exact purpose of the cookie.1 yearOther
__atuvcThis cookie is set by Addthis to make sure you see the updated count if you share a page and return to it before our share count cache is updated.1 yearFunctional
__atuvsThis cookie is set by Addthis to make sure you see the updated count if you share a page and return to it before our share count cache is updated.30 minutesFunctional
_mailmunch_visitor_idThis cookie is set by MailMunch which is email collection and email marketing platform. We do not know the exact purpose of the cookie.1 yearOther
_gaThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site’s analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.

https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

2 yearsAnalytics
_gidThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the wbsite is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form.1 dayAnalytics
_dc_gtm_UA-46026112-11 minuteundefined
uvcThe cookie is set by addthis.com to determine the usage of Addthis.com service.1 yearAnalytics
li_sugrnull2 monthsOther
langThis cookie is used to store the language preferences of a user to serve up content in that stored language the next time user visit the website.Functional
lidcThis cookie is set by LinkedIn and used for routing.

https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/87080/linkedin-marketing-solutions-and-the-general-data-protection-regulation-gdpr-?lang=da

1 dayFunctional
locThis cookie is set by Addthis. This is a geolocation cookie to understand where the users sharing the information are located.1 yearAdvertisement
_fbpThis cookie is set by Facebook to deliver advertisement when they are on Facebook or a digital platform powered by Facebook advertising after visiting this website.

https://www.facebook.com/business/help/742478679120153

2 monthsAdvertisement
frThe cookie is set by Facebook to show relevant advertisments to the users and measure and improve the advertisements. The cookie also tracks the behavior of the user across the web on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin.2 monthsAdvertisement
UserMatchHistoryLinkedin – Used to track visitors on multiple websites, in order to present relevant advertisement based on the visitor’s preferences.1 monthOther
langThis cookie is used to store the language preferences of a user to serve up content in that stored language the next time user visit the website.Functional
bcookieThis cookie is set by LinkedIn. The purpose of the cookie is to enable LinkedIn functionalities on the page.2 yearsFunctional
bscookieThis cookie is a browser ID cookie set by Linked share Buttons and ad tags.2 yearsAdvertisement
lisscnull1 yearOther

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@onlinesolutiongroup.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Online Solution Group
Slotsbryggen 14 A-D
4800 Nykøbing Falster
Telefon: 42 43 47 53
Email: kontakt@onlinesolutiongroup.dk