Kom øverst på Google med AdWords

Kunder søger efter services og produkter på Google. De sammenligner priser, ser hvad andre mener og finder information.

Med Adwords kan du sikre dig din tilstedeværelse i toppen af søgeresultatet, så kunderne hurtigt kan finde dig.

Hvad er Adwords?

Google AdWords er et system hvori man udarbejder de annoncer, der bliver vist i toppen af søgeresultaterne, når du søger på Google.

Dette gøres ved at indtaste relevante søgeord i programmet som knyttes op til annonceteksterne. Søgeordene i Adwords matcher så brugernes søgninger vha. forskellige match-typer.

Hvorfor Adwords?

Forestil dig, at du ejer en hundefoderbutik i København. Hvor meget tror du at det vil påvirke folk at se din annonce i toppen ift. i bunden eller slet ikke?

Google AdWords gør dig synlig over for dine kunder, så de nemt kan vælge dig.

Relevant annoncering

For at få mest muligt ud af din annoncering og gøre den så billig som muligt, sikrer jeg at den er så relevant som overhovedet muligt. Dette gør jeg ved bl.a. at gøre brug af nedenstående metoder:

1 Relevante søgeord

Baseret på din hjemmeside og forskellige værktøjer udvælger jeg de søgeord som er relevante for din virksomhed. På den måde vises du kun når kunderne søger efter dig. Efterhånden som brugerne indtaster nye søgninger i Google som også er relevante for dig, indlemmer jeg disse søgeord i Adwords. På den måde udvides programmet konstant med nye relevante søgeord.

2 Geografisk målretning

Annoncerne målrettes dine geografiske markedsføringsbehov, hvad enten dette er verden, Danmark, København eller 1 km omkring Vesterbrogade.

3 Sortér fordyrende og irrelevante klik fra

Det gælder om at gøre det nemt for den potentielle kunde at finde ud af om du er den rette, og helst inden de klikker på annoncen og du skal betale. Derfor arbejder vi med alle relevante annoncetekstudvidelser, for at give kunden så meget information som mulig. Dette sikrer at de udgifter du har til annonceklik, er til potentielle kunder, der finder dig relevant:

Hvad koster Adwords?

Du vælger faktisk helt selv hvor meget du vil annoncere for pr. måned.

På det indledende møde fastsætter vi sammen et budget så jeg ved hvilke rammer jeg skal arbejde inden for og hvad dine mål er med den betalte annoncering.

Du binder dig dog ikke til noget budget og det kan altid justeres både op eller ned ift. sæson, effekt og pengepung.

Ring mig op – Jeg vil være synlig på Google